onsdag 6 februari 2013

Utgivning satt


At long last, efter mycket om och men, många åkturer senare och så vidare är äntligen utgivning satt för sista boken i min manga Sayonara September! Den kommer komma ut veckan före midsommar - yay!

I skrivande stund är där tre sidor kvar att teckna, och man kan se den 150/160/170e nånting sidan, jag har absolut tappat räkningen för att vara ärlig. Men bara tre (satan så bakgrunds-jobbiga) sidor kvar!
Sen ska vi inte ropa hej för det, jag har hela boken kvar att bearbeta i dator, lägga raster och texta - sparat det bästa till sist kan man säga (obs ironi).

Men det har inte varit lätt detta; att plugga japanska i snitt 8 h/dag samtidigt som jag tecknat på SS OCH  ett nytt gigantiskt illustrationsprojekt. Jag vet att jag alltid skriver om hur jobbigt det är att teckna (stackars mig, obs ironi) men det har verkligen verkligen tagit på (inte ironi). Jag rekommenderar ingen att göra så om man inte är, typ, Yohio.
Och när SS3 är klar kommer det att bli karriärsbyte i några år på grund av rådande omständigheter (se tidigare inlägg). Det gäller att gå ut med en smäll, när man är på topp! Men jag älskar att teckna, och när jag bara får teckna är jag som mest nöjd, så vi får väl se hur länge det går att försöka hålla sig ifrån pennorna... <3 p="">

0 comments:

creative advisor: lauren baily Image copyrights: åsa ekström

all text and images: åsa ekström  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP