måndag 25 augusti 2014

Eventuellt gratis Maro e-bok, kom och ladda ner!

Signering på sf-bokhandeln avklarad, tillbaka i Japan igen! Mitt väldigt nördiga föredrag om Japanskt serieskapande (främst om hur man skriver manus) gick bra, även om jag tror jag pratade väldigt snabbt eftersom allt skulle med.
Tack ni som kom och lyssnade!

Signeringen var mysig om än inte någon rusning direkt, så mysig att jag glömde bort att ta några bilder. Mysigast av allt var reunion med Kim W Andersson efter våra äventyr i Tokyo i våras. Som Kim formulerade det, SF-bokhandeln var tvungna att ta fram ett till bord för att få plats med mina böcker. Det är faktiskt lite coolt.

Men nu till saken:


DN har i veckan en storsatsning på läsning för unga (bra DN!) och första boken i min och Jo Salmsons serie Maros Resa "Kungen kommer!" har blivit utvald som en av böckerna att vara med, med en fantastisk recension i lördags. Utdrag:

"Berättelsen ekar av gamla klassiker, jag kommer på mig själv med att ganska ofta tänka på kung Arthur och just "Svärdet i stenen", som är en av mina egna gamla favoriter. Men Jo Salmson gör något helt eget med många överraskande vändningar, så att de gamla klichéerna plötsligt ger utrymme för betydligt mer moderna tolkningar. Hon har en oslagbar förmåga att fånga komplexa känslor och händelser i en lättläst form, och i kombination med Åsa Ekströms dramatiska bildspråk blir "Kungen kommer" en förvånansvärt stor berättelse."

Jo man tackar! Men det roliga slutar inte där: i en månad framåt kan man som prenumerant ladda ner den HELT GRATIS som e-bok!! MISSA INTE! Om du inte är prenumerant... köp den ändå. Om du önskar du var prenumerant men inte har några pengar, låna den på biblioteket. Den är grym!

Länk att ladda ner den finnes här.

0 comments:

creative advisor: lauren baily Image copyrights: åsa ekström

all text and images: åsa ekström  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP