torsdag 5 juli 2012

Förnuft och känsla.

Om jag hade haft några som helst patrotiska instinkter så hade de gett utslag i den 15e juni när det famösa åtalet mot Simon Lundström ogillades av Högsta domstolen. I sanning förnuftets seger över vansinnet, och jag måste säga att jag tydligen av naturen är pessimistisk nog att vara extremt förvånad. Men sjukt glad och peppad! Nu ska jag dock inte ens låtsas jag har möjlighet att skriva så mycket om detta som det förtjänar, så jag ska avhålla mig med ett 'YATTTAAA!!!!!' med reservation för att återkomma med fördjupning. Kanske rita något naket för att fira.

Numera en klassiker

Dock ska vi inte glömma att lagen står kvar som den gör, dessutom att en av bilderna i målet visst ansågs vara barnpornografisk trots att den var tecknad, vilket gör att man teoretiskt fortfarande kan bli fälld om man, säg, tecknar serier i riskzonen. Smolken i glädjebägaren är att debatten helt enkelt faller i glömska när intresset avtar, vilket vore olyckligt.

Fast lite naket har jag faktiskt, så det kan jag posta till högtidlighetens ära så har några veckor efter domen. Gjorde bilder till en kompis musikspel som ska släppas i Japan snart, och den enda riktlinjen var 'gör vad du vill så länge det håller sig inom ramen för vad apple tillåter'. Så tja, det blev naket.


Så pass att jag valde att inte ta med den i spelet. Inte för att det är naket -det är en väldigt snäll bild, inte ens mjukporr, faktiskt- men det är lite fjärran från spelkonceptet, helt enkelt. Kontan är alltså vad inte barnporrlagen censurerar censurerar jag tydligen på egen hand ändå, om än av andra skäl, så tror justitieminister Beatrice Ask oroar sig i onödan. Men det gör ingenting, så länge jag får rita getter är jag nöjd- se nedan.


En av åtta färdiga bilder till spelet.

Och så känslan var det, ja. Nu är det bara 89 sidor kvar av SS3, hurra jag är över den värsta kullen! Nedan mitt arbetschema, oglamörst handskrivet (vem har skrivare?). Nu är det bara X antal dramatiska slutscener kvar! När SS är klar ska jag fasiken... gifta mig för att fira! Med en get! Och flytta upp på ett berg.


2 comments:

Minochi 10 juli 2012 kl. 04:03  

WAAH! So cool!!
Finns det mer information om spelet någonstans? Nån site eller liknande kanske?

Ser verkligen fram emot SS3, keep it up!!

Åsa Ekström 13 juli 2012 kl. 01:57  

Det är inte släppt ännu men när det kommer blir det uppdatering! Tack, bara 73 sidor kvar nu :)

creative advisor: lauren baily Image copyrights: åsa ekström

all text and images: åsa ekström  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP